Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Γενική συνέλευση ειδικευομένων : Συνέχιση κινητοποιήσεων

Ενημερωτικό για την σημερινή Γ.Σ. :
Στη σημερινή γενική συνέλευση ξανασυζητήθηκαν τα χθεσινά γεγονότα της επίσχεσης μετά την χτεσινή άσκηση εξώδικου από τη διοίκηση στους εφημερεύοντες ειδικευόμενους γιατρούς και της συμμετοχής των ειδικευόμενων σε αυτή.

Το χαρτί που παραδόθηκε και για τους σήμερινούς εφημερεύοντες ξανά, δεν εχεί κατ' εμάς καμία νομική ισχύ αφου σε αυτά δεν αναφέρονται ούτε βάση ποιών νόμων γίνεται το εξώδικο, ούτε η παράδοση έγινε με κλητήρα και για αυτό το λόγο αρνηθήκαμε να το παραλάβουμε.


Συμφωνήθηκε ομόφωνα η συνέχιση των κινητοποιήσεων της επίσχεσης εργασίας και κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας, όπως είχε αποφασιστεί στις προηγούμενες Γ.Σ. παρά τις αναμενόμενες μικρές απώλειες μη συμμετοχής σε αυτή που προβλέπονται να υπάρξουν και που κατά την άποψη της Γ.Σ. δεν αλλοιώνουν τον χαρακτήρα του αγώνα.

Αποφασίστηκε νέα Γ.Σ. την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 12.00 μετά την συζήτηση που θα υπάρξει στην επιθεώρηση εργασίας για την καταγγελία από πλευράς του συλλόγου της διοίκησης του νοσοκομείου για την παράνομη υπερωριακή απασχόληση.


Πρακτικά Γ.Σ.


ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

- ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

- ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.

- ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Ή 32 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12,00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.