Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Αλλαλούμ…

Το τι πληρωνόμαστε θα το μάθουμε μετά το τέλος του χρόνου.

Κάποιοι είχαν θίξει εξ αρχής το ότι είναι να μη γίνει κακή αρχή. Αφού λοιπόν πετσόκοψαν από μια εφημερία για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και από τους ειδικευόμενους, η συνέχεια έγινε για τον Νοέμβριο. Καλώς οι αρμόδιοι έσπευσαν να μάθουν από το υπουργείο το ύψος του κονδυλίου που προορίζεται για το νοσοκομείο μας για το Νοέμβριο, ώστε να προλάβουν τρεξίματα της τελευταίας στιγμής. Έτσι διαπίστωσαν για ακόμα 1 μήνα ότι δεν φτάνουν τα λεφτά…

Η λύση εύκολη και δοκιμασμένη. Κόψιμο 1 εφημερίας αδιακρίτως από όλους
Και για να χρυσώσουν το χάπι βρήκαν ως εκ θαύματος κάποια υπολείμματα από τα αναδρομικά του πρώτου 8μηνου και αποφάσισαν να τα διαθέσουν για να δοθούν μερικές από τις κομμένες εφημερίες Οκτωβρίου κατ αρχή και Σεπτεμβρίου κατά δεύτερο με προτεραιότητα κάλυψης στους ειδικευόμενους.

Οι πιέσεις λοιπόν αποδίδουν αφού φαίνεται ότι γίνονται εν μέρη κατανοητοί οι λόγοι για τους οποίους απαιτούμε πρώτιστα την κάλυψη των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευομένων. Δεν φτάνει όμως αυτό γιατί , είναι πλέον σαφές ότι ο άσχημος δρόμος του κοψίματος έχει ανοίξει και έγινε και συνήθεια.

Μια συνήθεια που πρέπει να κοπεί μαχαίρι και ο μόνος τρόπος είναι ο αγώνας.

Το γεγονός είναι όμως ότι πλέον δεν ξέρει κανείς τι του έχει κοπεί και τι τελικά θα πληρωθεί ….

Το τέλος του χρόνου θα το δείξει..