Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Νέες καταγγελίες για το φαγητό

Με μια νέα καταγγελία για τα συνεχιζόμενα περιστατικά έλλειψης φαγητού για τους εφημερεύοντες ειδικευομένους, επανήρθαμε σήμερα στη διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου. Η προφορική απάντηση ήταν θετική και αναμένουμε τα αποτελέσματα εντός των επομένων ημερών.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο που κατατέθηκε στη διοίκηση. (Οι υπογραμμίσεις έγιναν για την πιο εύκολη ανάγνωση του κειμένου στην ηλεκτρονική του μορφή εδώ)

Σύλλογος ειδικευόμενων και υπεράριθμων γιατρών Γ.Ν. Ρεθύμνου


Ρέθυμνο 23/6/2009


Προς : Διοίκηση Γ.Ν. Ρεθύμνου

Σας αναφέρουμε ότι για ακόμα μια φορά στην εφημερία της 17ης Ιουνίου υπήρξε το φαινόμενο και κατά το μεσημεριανό και κατά τη βραδινό γεύμα να μείνουν εφημερεύοντες γιατροί χωρίς μερίδες φαγητού.

Είναι ανεπίτρεπτο μετά από τόσες καταγγελίες να συνεχίζεται το φαινόμενο αυτό. Δεν θα μείνουμε για ακόμα μια φορά σε καταγγελίες του ποιος παίρνει τις μερίδες που δεν δικαιούται. Είναι γνωστό σε όλους το τι γίνεται στην τραπεζαρία. Το θέμα της ποιότητας του παρεχόμενου φαγητού σαφώς και συνεχίζει να μας απασχολεί, πρέπει όμως πρώτα να το βρίσκουμε.

Σας καλούμε λοιπόν όπως επιτέλους γίνει χρήση του κλωβού που κατασκευάστηκε πέρυσι με κλειδί ώστε να έχουν φαγητό μόνο όσοι το δικαιούνται.