Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Είναι για γέλια οι άνθρωποι

Έλλειψη συντονισμού προφανώς έφερε το κωμικό αποτέλεσμα ο διοικητής που ορίστηκε, ανακοινώθηκε και, δημοσιεύτηκε το όνομα του σε ΦΕΚ για τον διορισμό του στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, να αποτελεί ήδη παρελθόν.

Αιτία είναι η πίεση που όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ασκήθηκε από τον κ. Κεφαλογιάννη στον υπουργό υγείας για να διατηρήσει ο παλιός διοικητής τη θέση του.

Έτσι και ενώ ο καινούργιος διοικητής είχε κάνει δηλώσεις για την ανάληψη της υπηρεσίας και όλοι συζητούσαν τα νέα δεδομένα ενός στρατιωτικού που αναλαμβάνει διοικητής στο νοσοκομείο και το αν θα αλλάξει κάτι από τη σημερινή κατάσταση που οδεύει από το κακό στο χειρότερο, προέκυψε ο παλιός…

Είναι που είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση του νοσοκομείου (ΤΕΠ που λειτουργούν σε ακατάλληλους χώρους, επέκταση που δεν παραδίδεται, παρότι έτοιμη εδώ και 1 χρόνο λόγω μη εξόφλησης του εργολάβου, ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ποντίκια και ψύλλοι στα δωμάτια κοκ), αγαπητοί ”υπεύθυνοι” του τόπου, μη μας προκαλείτε και άλλα γέλια με τις κινήσεις σας.

Και προπάντων αφιερώστε το χρόνο και τις πιέσεις σας στον υπουργό για να λυθούν τα προβλήματα του νοσοκομείου και όχι για να διορίζετε διοικητές της απόλυτης αρεσκείας σας.

Φοίβος Κακαβίτσας
Ειδ/νος Γεν. Ιατρικής Γ.Ν.Ρεθύμνου