Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ

Με δεδομένη τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, σήμερα μας ενημέρωσε η Ιατρική Υπηρεσία ότι για τους ειδικευόμενους δεν οφείλονται δεδουλευμένες εφημερίες για το διάστημα Σεπτέμβριος 2009-Νοέμβριος 2009.

Μετά την έντονη αντίδραση αντιπροσωπείας του συλλόγου μας, διαπιστώθηκε μέσω του γραφείου μισθοδοσίας το αληθές των οφειλομένων, τουλάχιστον για τους παρόντες. Πάρα ταύτα για την Ιατρική Υπηρεσία είναι αδύνατο ακόμα και μετά από αυτή τη διαπίστωση, να ερευνήσει για τον καθένα ειδικευόμενο ξεχωριστά το τι δουλεύτηκε και το τι τελικά πληρώθηκε.

Έτσι, ο Σύλλογος Ειδικευομένων καλεί τα μέλη του, έχοντας ελέγξει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, να δηλώσουν το όνομά τους (αν τους οφείλονται δεδουλευμένα) στο γραμματέα του συλλόγου ως τις 03/02/2010 το μεσημέρι, ώστε να καταρτιστεί λίστα με τους ειδικευόμενους στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένες εφημερίες για το προαναφερθέν διάστημα.

Για τα ονόματα που θα περιέχονται στη λίστα αυτή υπάρχει δέσμευση από το Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας ότι, αφότου ελεγχθούν εκ νέου σε συνεργασία με το γραφείο μισθοδοσίας και διαπιστωθεί το προφανές, θα γίνει τελικά αποκατάσταση των δεδουλευμένων το συντομότερο.


Για την ακρίβεια
Ο γραμματέας Φοίβος Κακαβίτσας