Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Γαϊτανάκι των αρμοδίων του νοσοκομείου με την εφημερία του Νοεμβρίου που μας χρωστάνε

Σήμερα μετά από 15 μέρες υπομονής για επίσημη αντίδραση στην αναφορά που καταθέσαμε για το θέμα της ασφάλειας (security) του νοσοκομείου με αφορμή 1ον)επεισόδιο αναφερόμενου ξυλοδαρμού πολίτη εντός του νοσοκομείου και 2ον) της εύρεσης ζωυφίου σε ψωμάκι του φαγητού που παρέχεται από το catering, επιδιώξαμε εμείς πλέον ως σύλλογος και είχαμε συνάντηση αντιπροσωπείας μας, με τον διοικητή και τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας.

Μετά τις αναγκαίες διευκρινήσεις και τον ορισμό συνάντησης αύριο με τους υπευθύνους της εταιρίας φύλαξης, έγινε εκτενής συζήτηση με τον διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας για την υποσχέθεισα αποπληρωμή, της μη πληρωθείσας δεδουλευμένης εφημερίας του Νοεμβρίου, εντός του Φεβρουαρίου (λιγότερες μέρες με συνήθως αντίστοιχο κονδύλι και δυνατότητα απόδοσης σε όσους ειδικευόμενους μόνιμα πλαφονάρουν).

Η αντίδραση ήταν του τύπου δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα..

Μετά από έντονη συζήτηση υπήρξε εκ νέου διαβεβαίωση ότι θα το δούμε το θέμα.

Όλα αυτά φυσικά δεν πρέπει να μας εφησυχάζουν. Το αντίθετο μάλιστα αφού το "θα το δούμε", απέχει πολύ από το ότι "εχουμε σκοπό να το κάνουμε" και από ότι φαίνεται πρέπει να ειμαστε σε εγρήγορση το επόμενο διάστημα, αφού μόνο με πίεση υπάρχει μια πιθανότητα να κερδίσουμε τα δεδουλευμένα χωρίς να φτάσουμε σε κινητοποιήσεις.

Ο γραμματέας του συλλόγου
Φοίβος Κακαβίτσας