Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Υπογράφτηκε η ρύθμιση για εκκαθάριση των εφημεριών με βάση το νέο μισθολόγιο.

Υπογράφηκε η πολυαναμενόμενη ρύθμιση για την πληρωμή των εφημεριών με βάση το νέο μισθολόγιο.

Έτσι αναμένονται επιτέλους να δοθούν τα λεφτά που μας οφείλονται από 1/1/2009 (αφού οι εφημερίες πληρώνονται ακόμα με βάση το παλιό μισθολόγιο)

.

Για το νοσοκομείο Ρεθύμνου το ποσό που αναλογεί ανέρχεται σε 416.000,00 ευρώ


Link για την είδηση όπως πρωτομεταδώθηκε απο την ιστοσελίδα ygeianet, θα βρείτε στη διπλανή στήλη των νέων.


edit 30/9: Η απόφαση δημοσιεύεται σήμερα αναλυτικά από το blog μας εδώ, (υπάρχει και στη στήλη της νομοθεσίας της σελίδας μας), και φέρει ημερομηνία 17/6..

Με λίγα λόγια εδω και 3 μηνες παρέμενε στα συρτάρια (ίσως και χωρίς ΦΕΚ;) και δώθηκε στη δημοσιότητα παραμονές εκλογών...

.

Υ.Γ. Επί 9 μήνες μας είχαν γραμμένους, τώρα τρέχουν να μαζέψουν ψήφους με τα αυτονόητα..

.

Υ.Γ.2 Στο λινκ εδώ υπάρχει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα excell που φτιάχτηκε τον Μάιο και δημοσιεύτηκε τότε στη σελίδα ygeianet, με το οποίο ειναι δυνατός ο υπολογισμός της αποζημίωσης των εφημεριών με τις νέες τιμές.

Σε αυτό υπάρχει ξεχωριστό "φύλλο" για κάθε βαθμίδα. Μπορείτε να συμπληρώσετε το ποσό στο κενό "Βασικός Μισθός" και τον αριθμό εφημεριών και το πρόγραμμα θα υπολογίσει την αποζημίωση. Στο τέλος βάζοντας το ποσό του πλαφόν μπορείτε να υπολογίσετε τι θα πληρωθείτε στην πράξη.

(Προσοχή : Ο βασικός μισθός 1027 που αναφέρεται ειναι μικτό ακαθάριστο ποσό.

Για τους ειδικευόμενους, οι κρατήσεις μαζί με τους φορους περικόπτουν στο τέλος , περίπου κατά 35%, το τελικό ποσό που θα προκύψει).

Για να υπολογίσετε τη διαφορά αντικαταστήστε το 1027 με το 842 (περυσινός βασικός) με βάση το οποίο πόσο πληρωνόμαστε σήμερα. (Χοντρικά η αύξηση ειναι 22%)