Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο προς τη διευθυνση εργασίας του Ν.Ρεθύμνου

Για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε στη θέση να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την παρέμβαση σας στο νοσοκομείο Ρεθύμνου το τελευταίο διάστημα.

Παρά την πληθώρα και την πολυπλοκότητα των ζητημάτων που αφορούν τους ειδικευόμενους, μετά την τελευταία σας παρέμβαση πλέον και η τελευταία κλινική που δεν απέδιδε μέχρι σήμερα ρεπό σε ειδικευομένους (Χειρουργική) έχει αρχίσει να τα αποδίδει.



Επίσης τον τελευταίο καιρό είναι σαφής η πρόθεση της διοίκησης του ιδρύματος με κινήσεις για τη εύρεση χώρων ανάπαυσης, ούτως ώστε να βελτιωθεί η παρουσία ειδικευμένων γιατρών κατά την εφημερία του νοσοκομείου, κινήσεις οι οποίες έχουν την απόλυτη στήριξη του συλλόγου μας, παρά τις μικροπροστριβές στα διαδικαστικά.

Γνωρίζουμε φυσικά ότι αυτό το λίγο που πετύχαμε και με τη δική σας παρέμβαση είναι το ελάχιστο μεταξύ όσον εργασιακών προβλημάτων βιώνουν οι ειδικευόμενοι του νοσοκομείου και αναφέραμε στην καταγγελία μας.

Πιστεύοντας όμως ότι οι μάχες για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας σε ένα περιβάλλον με τόσες ελλείψεις και τόσο ευαίσθητο κερδίζονται αργά και σταθερά θέλουμε επί του παρόντος να σας ευχαριστήσουμε για την παρέμβαση σας και σας καλούμε να δείξετε αντίστοιχη ευαισθησία σε περίπτωση που στο μέλλον υπάρξει αναντιστοιχία των προθέσεων που διαφαίνονται αυτή τη στιγμή με πράξεις.



Για το Δ.Σ. του συλλόγου ειδικευομένων γιατρών του νοσοκομείου



Ο Πρόεδρος............................................................Ο γραμματέας

Παύλος Σιδέρης......................................................Φοίβος Κακαβίτσας