Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

200.000 ευρώ το χρόνο για τη φύλαξη του νοσοκομείου... Security που είσαι;;;;

Είσοδος Γ.Ν. Ρεθύμνου 03.20 το πρωι..

Η εταιρία όμως που έχει αναλάβει την εργολαβία της φύλαξης μάλλον βρίσκεται αλλού. Παρά τις καταγγελίες του συλλόγου μας εδώ και καιρό, το κτίριο παραμένει στο έλεος του θεού ιδιαίτερα κατά τις βραδινές και μεταμεσονύκτιες ώρες και οι εφημερεύοντες όπως και οι υπόλοιποι χρήστες στο έλεος του κάθε μεθυσμένου που κάνει το τμήμα επειγόντων άνω κάτω.

Οι αναφορές του συλλόγου μας προς τη διοίκηση, για το ρόλο των security στο νοσοκομείο και την φύλαξη του Τ.Ε.Π. καταλήγουν προφανώς στο καλάθι των αχρήστων του διοικητή, που με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά κάνει πλάτες στην κατασπατάληση αυτή των χρημάτων του νοσοκομείου....

Τον τελευταίο χρόνο στο νοσοκομείο είχαμε από κλοπές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σπάσιμο παραθύρων μέχρι κλοπή των εισπράξεων του ταμείου των απογευματινών ιατρείων.. Οι εντάσεις στα επείγοντα είναι επαναλαμβανόμενες και από τύχη δεν έχουμε περιστατικά όπως αυτά των ξυλοδαρμών εργαζομένων όπως προ διετίας αφού όπως φαίνεται και στο Βίντεο, η security το βράδυ προτιμά τα μεταμεσονύκτια προγράμματα τηλεόρασης στην τραπεζαρία των ιατρών του νοσοκομείου (που σημειωτέο δεν έχει καν το δικαίωμα πρόσβασης) από το να έχει μόνιμη παρουσία και να φυλάει το τμήμα επείγοντων, για το οποίο όπως μας λένε οι διοικούντες έχει εντολή.. Τελικά πληρώνουμε 200.000 ευρώ το χρόνο για να τηρείται (ελλιπώς και αυτό) το ωράριο του επισκεπτηρίου στις κλινικές;;;; (γιατί ας μας πούνε τι άλλο ρόλο έχει η security...)
Το βίντεο όπως φαίνεται και από το ρολόι είναι τραβηγμένο από κινητό συναδέλφου στις 3.20 το πρωί στο χώρο της εισόδου του νοσοκομείου.
Στον πρώτο χώρο (δίπλα στα ασανσέρ έπρεπε θεωρητικά σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η διοίκηση να υπάρχει ο υπάλληλος της security).. Όμως αυτός δεν είναι ούτε καν στο τραπέζι της υπηρεσίας του στην είσοδο, γιατί όπως φαίνεται και από τους ήχους της τραπεζαρίας προτιμά την tv…
Είπε κανείς φύλαξη;;;;


Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου του συλλόγου με περισσότερες φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία καταλήγει συχνά το Τ.Ε.Π., καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει κανείς να σταματήσει όποιον θέλει να το διαλύσει, για να γίνει γνωστό στην κοινωνία πως μπορείς να σπαταλάς 200.000 ευρώ το χρόνο για το τίποτα.

Υ.Γ.2. Εύλογα δεν αναφέρουμε την ημέρα που γυρίστηκε το βίντεο, γιατί οι διοικούντες για να καλύψουν το γεγονός θα μας πούνε ότι και οι δύο βραδικοί υπάλληλοι της εταιρίας φύλαξης σε κάποιο τμήμα είχαν δουλειά και για αυτό δεν υπήρχαν εκεί που όφειλαν...Οι φωνές τους μαζί με τον ήχο της tv από την τραπεζαρία τους διαψεύδουν..
Παραταυτα περιμένουμε πρώτα να μας πούνε τα περιστατικά που επενέβησαν τον τελευταίο μήνα για να κρίνουμε για ακόμα μία φορά πως σπαταλούνται τα λεφτά του έλληνα πολίτη!!!!

http://www.youtube.com/v/ZP4muZGgiT0?hl=el&fs=1" type=