Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Αλλαγή τράπεζας μισθοδοσίας

   Σήμερα 19/7 μετά την νιοστή για ακόμα μια φορά καθυστέρηση της τακτικής μας μισθοδοσίας από την Αγροτική τράπεζα τέθηκαν σε εφαρμογή οι παλαιότερες αποφάσεις του συλλόγου μας (εφόσον πρώτα επισκευτίκαμε την τράπεζα όπου η δικαιολογία αυτή τη φορά ήταν η απεργία της Παρασκευής). Έτσι στη συνέχεια πρωτοκολλήθηκαν και κοινοποιήθηκε στη διοικηση η ακόλουθη αίτηση απο πλευράς του συλλόγου μας, μαζί με την ατομική αίτηση του προέδρου του συλλόγου για αλλαγή τράπεζας.

   Στη συνέχεια υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με τους υπεύθυνους για την μισθοδοσία στο νοσοκομείο και στις επόμενες ημέρες θα γίνει και συζήτηση με υπεύθυνους τραπεζών και των διαδικαστικών θεμάτων για την συνολική διευθέτηση του ζητήματος. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Ακολουθεί
1) η αναφορά του συλλόγου:

Θέμα : Αιτήσεις για την αλλαγή τράπεζας μισθοδοσίας

Προς Μισθοδοσία Γ.Ν. Ρεθύμνου
Κοινοποίηση Διοίκηση Γ.Ν. Ρεθύμνου
Ιατρική υπηρεσία
Γραφείο Προσωπικού


Σήμερα ο Πρόεδρος του συλλόγου μας μετά την συνεχιζόμενη επί μήνες καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων από την αγροτική τράπεζα κατέθεσε αίτηση μεταφοράς της τακτικής του μισθοδοσίας σε άλλη τράπεζα της επιλογής του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί επιλογής του τραπεζικού φορέα από τον εργαζόμενο.

Καθώς την κίνηση αυτή στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η πλειοψηφία των ειδικευομένων, παρακαλούμε να πράξετε τις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση μεταφορά της τράπεζας ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και εντάσεις.


Το Δ.Σ. του συλλόγου ειδικευομένων κατόπιν εντολής της γενικής συνέλευσης του συλλόγου.

Ρέθυμνο 19/07/2010

2) Η αίτηση η οποία με αντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου θα πρέπει να πρωτοκολληθεί στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου.